Announcement

Collapse
No announcement yet.

New Forum Format

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • And we have the "New" flag again.

    Comment


    • The "New" tags are back, hooray. Thanks for that.

      @Love_is - "Microsoft can't put enough lipstick on this pig to make it attractive." =))

      Comment


      • Yay! "New" flags are showing again for me to. Thanks CT!

        @aneros44309 - Glad you enjoyed that line.

        Comment


        • Sorry for the delay!

          Please let me know if there are still any lingering bugs.

          Comment


          • @CT,

            Thanks for reinstating the "New" notification!


            Good Vibes to You !
            rumel

            Comment


            • @rumel I'm glad we are able to get it fixed! It was bothering me just as much not being able to easily tell which discussions I had already read

              -CT

              Comment


              • Another tweak: the X New flag is white on a rounded red box. Nice. One tiny inconsistency: it says "1 New" and "2 new".

                Comment


                • One bug that I've remembered...

                  Chat and Forum seem to use different user databases. Often people can't log into chat without having first logged into the forum (and not logged out).


                  When user "Linghaman" joins chat he shows as "bigguy" (his former userid).

                  Comment


                  • @twlltin thanks for the heads up! We have the forum/chat issue on the list, but we had some issues when we tried to integrate a single sign on which is what caused this

                    Comment


                    • @CT - I've found what seems to be kind of a bizarre bug. I was in the pegging thread and trying to access some of the previous pages and none of the page buttons would work.It was like they were all grayed out inoperative. Then as I started typing this here and tinkering with the page buttons on this thread, I noticed that they do work, but the mouse has to touch approximately the top 1/4 of the button. It seems to me that the whole button should be the link to change the page rather than just a portion of it. Any chance this can be fixed? Thanks.

                      Comment


                      • @CT,

                        This may be an old one, but I just noticed that the site no longer scales to my browser window in any of the browsers that I use (Safari, Chrome or Firefox). This isn't a big thing as one can do this manually with a double fingered expansion on ones Mac trackpad (Safari and Chrome) or a keystroke Command - or + (Safari, Chrome and Firefox). But having the other functionality was pretty convenient too.

                        BF Mayfield

                        Comment


                        • @Love_is I see the problem on my end and will take a look.

                          @B Mayfield Can you send me a screenshot of what you are talking about? Thanks!


                          -CT


                          Comment


                          • Still getting the "Request Time-out" flags; they're quite annoying.
                            Anybody got a fix for these?
                            Anybody?

                            Comment

                            Working...
                            X